Спа & Релакс

    Гордостта на хотелски комплекс БАЛКАН е минералният плаж, който се намира в парка на хотела и включва ефектен минерален басейн с отделение за деца, джакузи и “топило” или шоков басейн с три температурни секции: 15°C, 35°C и 42°C. Площта около басейна е отоплена, което го прави удобен и приятен за ползване дори и в най-студените зимни дни.
Работното време на басейна е от 8.00 до 22.00 ч.
Хотелът разполага още с:
• сауна
• парна баня
• турска баня
• масажни кабинети
В проект е оборудване на кардио-фитнес зала, зала за игри и детски кът

Елексири за тяло

САУНА, ТУРСКА БАНЯ И ПАРНА БАНЯ

Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и елаксирате, Вашето място е в турската баня на нашия СПА център. В автентична обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата, влагата.

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус.

АРОМАТЕРАПИЯ "БАЛКАН"

Етеричните масла се определят като "хормоните" на растенията.Те са натурални екстракти, които могат да бьдат получени от цветове, листа,кора, семена, плодове на цветя, дьрвета и билки. В сьчетание с мека приглушена светлина, подходящите аромати заедно със свежи листчета от розов цвят оказват благоприятно влияние върху здравето, настроението и духа ни, като имат антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект. Подобряват кръвообращението и предпазват кожата от външни негативни фактори.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Прилага се вьрху отделни части на тялото с различни болки и проблеми, като се третират сьс специално загряващо масло.

ГРЪБ, ГЛАВА, МАСАЖНА ЯКА

Изпълнява се в областите, които са най-податливи на напрежението – гърбът и шията. Цели отстраняване на болката. Зарежда тялото.

РЕЛАКСИРАЩ АНТИ-СТРЕСОВ МАСАЖ

Лек отпускащ масаж с анти-стресов ефект, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Борба с портокаловата кожа. Чрез анти-целулитния масаж се цели вьзстановяване на нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки. Стимулира се разграждането на неестествените междуклетьчни влакна. За по-ефикасни и бьрзи резултати се препорьчват мин 5 процедури в комбинация с анти-целулитни маски.

 

Галерия