Спа & Релакс

    Гордостта на хотелски комплекс БАЛКАН е минералният плаж, който се намира в парка на хотела и включва ефектен минерален басейн с отделение за деца, джакузи и “топило” или шоков басейн с три температурни секции: 15°C, 35°C и 42°C. Площта около басейна е отоплена, което го прави удобен и приятен за ползване дори и в най-студените зимни дни.
Работното време на басейна е от 8.00 до 22.00 ч.
Хотелът разполага още с:
• сауна
• парна баня
• турска баня
• масажни кабинети
В проект е оборудване на кардио-фитнес зала, зала за игри и детски кът

Елексири за тяло

САУНА, ТУРСКА БАНЯ И ПАРНА БАНЯ

Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, Вашето място е в турската баня на нашия СПА център. В автентична обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата, влагата.

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус.

АРОМАТЕРАПИЯ "БАЛКАН"

Етеричните масла се определят като "хормоните" на растенията.Те са натурални екстракти, които могат да бъдат получени от цветове, листа, кора, семена, плодове на цветя, дървета и билки. В съчетание с мека приглушена светлина, подходящите аромати заедно със свежи листчета от розов цвят оказват благоприятно влияние върху здравето, настроението и духа ни, като имат антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект. Подобряват кръвообращението и предпазват кожата от външни негативни фактори.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Прилага се върху отделни части на тялото с различни болки и проблеми, като се третират със специално загряващо масло.

ГРЪБ, ГЛАВА, МАСАЖНА ЯКА

Изпълнява се в областите, които са най-податливи на напрежението – гърбът и шията. Цели отстраняване на болката. Зарежда тялото.

РЕЛАКСИРАЩ АНТИ-СТРЕСОВ МАСАЖ

Лек отпускащ масаж с анти-стресов ефект, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Борба с портокаловата кожа. Чрез анти-целулитния масаж се цели възстановяване на нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки. Стимулира се разграждането на неестествените междуклетъчни влакна. За по-ефикасни и бързи резултати се препоръчват минимално 5 процедури в комбинация с анти-целулитни маски.

 

Галерия